2.01.2021 г., 7:54 ч.

Щастливите хора 

  Поезия » Гражданска
212 0 0

Щастливите хора

 

Дали е щастлив, който да има всичко от този свят иска,

коли, пари, големи имоти и власт?

И щом го постигне, потърси сродна душа, до своята близка,

навсякъде вижда мъгла, а не жадувани обич и страст.

 

И колко години са нужни да минат и да си каже,

че да бъде щастлив малко е нужно, колкото зрънце.

Един човек, който да бъде от всичко най-важен,

и тогава всеки ден ще ни радва със слънце.

 

Явор Перфанов©

01.01.2020 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??