30.04.2009 г., 7:01 ч.

Щастливо луда 

  Поезия » Друга
1724 0 38

Имам доста,

ала искам още...
щастие

със шепи да греба.
Нараства дозата,

като в наркоза.
Ненаситно магнетична съм

сега.

 

Раздавам,

но и много получавам,
отпивам я на глътки

с любовта.
Вярвам силно,

че я заслужавам,
дори нескромно някак си

шептя:

 

"Щастливка съм,

макар и егоистка!" -

намигам закачливо

на света.
" Признавам.

Дозата си заслужавам!" -
и... трия пак поредната

сълза.

 

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??