4.10.2009 г., 17:17 ч.

Ще... 

  Поезия » Любовна
573 0 9

Ще викам, ще крещя...

и ще те търся.

Ще се разкъсвам

и горя...

Ще те намеря.

Ти там си някъде

в безкрая на мечтите ми.

Ще дам ти себе си

като последен дар.

Ще ти докажа,

че "Я" има.

По-силна е и от пожар...

И никога не ще се спра

да се надбягвам с "Нея".

Тя в мен отдавна си живее -

и теб ще заразя.

Ще те побъркам от любов,

във вените ще почне да тече...

По пясъка на плажа

ще пишеш мойто име

и, гледайки луната,

ще виждаш  ми лицето.

Ще разговаряш със звездите...

Ще... Ще... Ще!!!

И чак тогава устремена

към теб ще се затичам.

Ще те прегърна нежно,

а ти ще кажеш ми: - "Обичам".

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??