Ще бъде горещо
и в очите ти ще
грее.
Ще бъде опасно
и сърцето ти ще
пее.
Ще бъде страстно
и тялото ти ще
копнее.
Ще копнее в моите
прегръдки тихо да
занемее.
Ще пее в моята
душа нежно да
се сгрее.
Ще греят с моите
за вечността да
се слеят.
© Апокалиптикс А Всички права запазени