8.04.2020 г., 23:54 ч.

Ще 

  Поезия » Бели стихове
736 0 3

Ще сложа шапка.

Шалът ще преметна.

Ще отида аз на плажа

на моето море да се оплача.

В душата ми е тягостно

от туй стоене,

а неговите вълни 

си идват и отиват

от никого посрещнати

изпратени от никого,

и все пак имайки надежда,

че накъде някого ще срещнат

нозете му те ще докоснат,

а той с ръце ще ги помилва

и ще си кажат ония думи

Обичам те...

Затуй ще сложа шапка

и шалът ще преметна

за да отида там на плажа

морето да погледна.

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??