10.06.2004 г., 15:24 ч.

Ще бъда 

  Поезия
1603 1 1
Ти за мен си като сбъдната мечта,
да те познавам е за мен като награда,
в теб откривам вечно изненади,
та ти си винаги отворен към света...
Ний далеч сме,но в сърцето ми при мен си,
затуй не чувствам те далечен,
а сякаш аз надникавам във деня ти
и винаги танцувам във съня ти...
Бъди усмихнат и щастлив,
обичай и недей да се тревожиш!
Ще бъдеш винаги в сърцето мое,
ще бъда вечно пристана в нощта ти...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??