17.01.2007 г., 20:51 ч.

ЩЕ БЪДА 

  Поезия
530 0 4


 

ЩЕ БЪДА
 Тръгна си...

Но аз ще бъда навсякъде!

Ще бъда изгрева нов,

Който ще те събуди с лъчи,

Ще бъда аз блясък любов

В нежните утринни роси.

Ще бъда сълза красива

По твоето мило лице,

Ще бъда аз пепел сива,

Изтичаща от твоите ръце.

Ще бъда вятъра студен,

Който вее в твоите коси.

Ще бъда слънце в твоя ден

И сянката ти ще бъда дори.

Ще бъда цветето, което

Ще докоснеш с мъничко тъга.

Ще бъда луната в небето,

Грееща за теб в нощта.

Ще бъда море на любовта,

Дори и топъл, нежен дъжд,

Но аз съм само болезнена лъжа,

А ти си истински... МЪЖ!

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??