ЩЕ БЪДА
Тръгна си...
Но аз ще бъда навсякъде!
Ще бъда изгрева нов,
Който ще те събуди с лъчи,
Ще бъда аз блясък любов
В нежните утринни роси.
Ще бъда сълза красива
По твоето мило лице,
Ще бъда аз пепел сива,
Изтичаща от твоите ръце.
Ще бъда вятъра студен,
Който вее в твоите коси.
Ще бъда слънце в твоя ден
И сянката ти ще бъда дори.
Ще бъда цветето, което
Ще докоснеш с мъничко тъга.
Ще бъда луната в небето,
Грееща за теб в нощта.
Ще бъда море на любовта,
Дори и топъл, нежен дъжд,
Но аз съм само болезнена лъжа,
А ти си истински... МЪЖ!
© something else Все права защищены