3.01.2021 г., 15:06 ч.

Ще бъда до теб 

  Поезия
202 0 0

Само ме чакай, ще дойда,
когато си тъжен и нямаш опора,
ще дойда в онзи мрачния ден,
когато не знаеш и си сломен.

 

Само почакай, ще бъда до теб,
когато зачуден стоиш посред нощ
и не знаеш дали си добър или лош.
Ще дойда, ще бъда до теб, само почакай!  

 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??