Jan 3, 2021, 3:06 PM

Ще бъда до теб 

  Poetry
204 0 0

Само ме чакай, ще дойда,
когато си тъжен и нямаш опора,
ще дойда в онзи мрачния ден,
когато не знаеш и си сломен.

 

Само почакай, ще бъда до теб,
когато зачуден стоиш посред нощ
и не знаеш дали си добър или лош.
Ще дойда, ще бъда до теб, само почакай!  

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??