20.01.2008 г., 14:17 ч.

"Ще бъда много силна!" 

  Поезия » Любовна
840 0 1

Защо аз повече да страдам?
Какъв е смисълът от таз тъга?
С нея бавничко пропадам
в свят, изпълнен с много тъмнина.

 

От днес съм силна и си обещавам,
че не ми е нужна точно твоятa любов.
С нея аз единствено се наранявам,
а е време да открия моя смисъл нов!

 

И какво като си казвал, че обичаш?
Нима с това напълни своята душа?
С лъжи, които истина наричаше!
Вътрешно гори ме, но ще бъда безразлична!

 

Усмихваш се! Нима и аз не мога?
Защо да плача, да скърбя?!
Всяко чувство мило ще прогоня,
но с тебе повече не ще се нараня!

 

Силна съм и сълзите ще изтрия
с гордо вдигната глава!
Нови светове ще преоткрия.
Напред ще продължа!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила, много е красиво. Трогна ме много. В момента съм в същото положение и много бих искала да имам същата сила да изтрия сълзите си, но е много трудно. Поздравявам те и ти давам една ГОЛЯМА шестица!!!
Предложения
: ??:??