2.12.2007 г., 13:47 ч.

Ще бъда там 

  Поезия » Любовна
999 0 2

Тази нощ ще бъда толкова красива! Ще бъда там...

Така желана, но недостъпна. Разпръскваща леден

чар около себе си. Ще бъда там, където бях и преди.

Толкова различна... Единствена. Само за теб!

Ще бъда там - толкова неустоима. Ти ще стоиш отстрани

и ще гледаш жената, която беше твоя, но никога вече

няма да бъде. Жената, която имаше, но загуби завинаги!

Ще бъда там... късно през нощта.

Толкова съблазнителна, изкушаващо недостъпна.

А ти няма да имаш смелост дори да ме погледнеш.

Ще плъзгаш жадно очи по тялото ми,

правейки се на безразличен.

Ето те, на крачка от мен. Предизвикваш ме!

Очи в очи. Но аз ще остана тук, още по-самоуверена от преди.

Още по-истинска.

Желаеш ме както никога досега, нали?

Липсвам ти! Но аз ще остана там, където съм сега.

Няма да направя крачка към теб,

няма да послушам сърцето си. Ще бъда там...

И ти винаги ще можеш да идваш при мен,

ще можеш да ме виждаш..

Но само отстрани - без да се приближаваш...

© Рая Рая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • направо е невероятно ти си невероятен талант продължавай все така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ще бъда там, за да се оглеждаш в болка .
    Поздрави за стиха !!!
Предложения
: ??:??