13.05.2009 г., 9:19 ч.

Ще бъда там 

  Поезия » Друга
576 0 0

Ще бъда там 
на Крис, най-уникалното момиче, което познавам... 

Там на кръстопътя, с поглед замаян, 
подгонил на облаците игриви крилете, 
когато те притисне живота отчаян 
и отнеме щастието ти направо от ръцете... 

Когато не виждаш Луната и Слънцето, 
и угасне дори светлината в тунела, 
когато те смачква безмилостно мъката 
и отнема всичко, в което с любов си се клела... 

Когато си сама, а трябва да си смела, 
когато не можеш просто да спреш, 
когато дойде болката, сълзите довела 
и няма на кого да се опреш... 

Когато свърши всичко сладко във дните ти 
и нямаш сили даже за крачка напред, 
не се отказвай! Не спирай, разбираш ли? 
Повярвай, ще бъда точно до теб. 

Ще бъда там.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??