24.05.2007 г., 11:56 ч.

Ще бъда тук 

  Поезия
855 0 9

Ще бъда тук,
докато Слънцето залезе,
докато звездите окичат небето,
докато пак се зазори.


Ще бъда тук,
докато мога да съм истинска,
докато мога да съм искрена,
докато мога да съм себе си -


неподправена,единствена.
Ще бъда тук -
ще пиша до последният си дъх,
докато ме покори смъртта!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??