27.12.2010 г., 0:07 ч.

Ще бъда твоя 

  Поезия » Любовна
1267 1 18

ЩЕ БЪДА ТВОЯ

 

Ако от  хорска   суета  опарена,

във нощите се скитам тичешком -

не ме отпращай!

                               Не убивай вярата!

Пусни ме! Нека вляза в твоя дом!

 

 

Ако от злобни клевети ранявана,

в очите ти потъвам  мълчешком -

повярвяй в мен!

                  Поискай ме - такава съм!

Бъди за мен и вятър,  и подслон…

 

 

И в този миг на обуздано бързане,

към тебе ще протегна свойта длан…

Тогава дива,

                                бягаща и  зъзнеща

ще  бъда твоя  – чиста  и  добра!

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??