3.08.2017 г., 23:29 ч.  

Ще бъда в твоя сън... 

  Поезия » Любовна
625 5 3

Наблизо винаги ще съм,

дори да бъдеш от мен далече...

В твоят най-потаен сън...

Обичаща те, искаща, обречена...

Там ще те погаля нежно...

Ще те целуна тихичко в нощта ти...

Твоето сърце копнежно...

ще мечтая плахо... И любовта ти...

В твоят сън ще бъда малка...

Една светулка, от искрата бяла...

Огънче ще бъда от запалка...

За цигарата последна закопняла...

Наблизо винаги ще съм...

Ще чакам някога да ме потърсиш...

Там ще бъда, в твоят сън –

надяваща се да ме разтърсиш!

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не сън,а реалност
    взривявай норми,баналност.
  • Много ми хареса !
  • Много е красиво и обичливо, Звездичке! Много е нежно! Поздравявам те!
Предложения
: ??:??