6.12.2007 г., 10:16 ч.

Ще бъде късно 

  Поезия » Любовна
571 0 0

Когато  някога очите си отвориш,

когато някой ден успееш да прогледнеш,

тогава ще е вече късно!

Очите ми ще са от плач пресъхнали,

душата ми ще бъде вече пуста,

а сърцето - празно и към теб истинало.

Болката ще бъде в лед скована, 

спомените ще са просто стара рана,

а любовта... любовта отдавна ще я няма!

© Елена Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??