26.03.2009 г., 21:52 ч.

Ще бъдеш сам 

  Поезия » Любовна
590 0 6

Ще се връщаш във вкъщи бездомен,
свободата без мен ще е тежка,
ще живееш със скъпия спомен,
пак за моята обич човешка.

Ще осъмваш във чужди завивки,
но постелята твоя ще липсва,
и с приятели в скъпи запивки
всяка мисъл към мен ще прелитва.

Ще се будиш пак сам...
както в пъзел,
аз ще бъда парчето, което
си изгубил...
но във теб ще съм 
 възел
и не ще да развържеш сърцето!!

 

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??