10.02.2009 г., 13:03 ч.

Ще чакам 

  Поезия » Любовна
911 0 3
(оопс)

Едва ли някога ще имам щастието да си моя (Н)
но аз съм там... ще те чакам на завоя (а)
да дойдеш, мила, и да ме прегърнеш (д)
и отново вярата в любовта ми ти да върнеш, (я,)
ти си принцесата на мойте мечти. (Т)
Ако не вярваш, любима... ела и провери, (и)
дай ми шанс поне веднъж да опитам (с)
и после може пак... теб да попитам (и)
дали ще си моя, както аз те желая, (М)
дали ще си моя от сега, та до края, (о)
да бъдем щастливи за дълги години, (м)
да се топлим даже и в студените зими. (и)
Да споделяме двама радост, тъга, (ч)
да се опълчим дори и пред смъртта, (е)
да живеем, мила, с теб... прекрасно, романтично, (т)
да си говорим, принцесо - искрено и лично. (о)
Живота, обещавам, че ще бъде като песен, (З)
ако ще пътят... да е бодлив и да е тесен, (а)
ще премина, ако трябва, през реки, гори, морета, (К)
ще откъсна даже и големите дървета, (о)
ще направя всичко, за да бъдеш ти щастлива, (е)
за да мога пак да видя усмивката красива. (т)
Ще преглътна всички твои грешки нечовешки, (о)
ще преглътна даже и всички твои забележки. (М)
Ако трябва, сърцето си ще дам дори, (е)
стига да знам, че ще си с мен до зори. (ч)
Това, ако искаш, повярвай, е моето признание, (т)
а, ако искаш, мила, превърни го в наказание, (а)
аз бях до тук... после ще ти кажа всичко, (я)
аз бях до тук... а утре вече може да съм чичко (!)
 
Ако пак не можеш да ме разбереш,
трябва само буквите от скобите да събереш!!! 

© Стоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??