17.02.2009 г., 19:10 ч.

Ще чакам 

  Поезия » Друга
518 0 1
Ще чакам тая Нощ,
душата ми ще вземе.
Тая Нощ, за нея що се боря..

Тоя дъжд,
що болката със дните ще отмие...

Ще чакам този ден...
В който Слънцето не ще изгрее...
В който кръв във мрамора ще тлее...
И Гарван песните на Изгрева ще пее...

Тоя дъжд,
що болката със дните ще отмие...

Ще чакам тая Нощ,
която миналото ще убие..
Тая Нощ, в която
и настоящето ще си отиде...

Тоя дъжд,
що болката със дните ще отмие...

© Бла - бла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Тоя дъжд,
    що болката със дните ще отмие..."


    Поздрав!Хубаво е !
Предложения
: ??:??