23.01.2009 г., 15:32 ч.

Ще чакам 

  Поезия » Друга
1001 0 1
Обичам твоите стъпки,
обичам твоя глас...
Полазват ме страстни тръпки
и изпадам в захлас,
когато край мен преминаваш,
когато ми казваш "Здравей!",
и диря ухайна оставяш,
и обич в душа ми се лей.
Ще чакам и утрото тука,
да видя пак твойто лице,
докато любовта ми пропука
леда в твоето сърце. Ще чакам.

© Арнесто Чегевара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ... И аз те чакам, Вълчо!
    :* :*
    Обичам те, ангелче!

    И това сърце е твое..!
Предложения
: ??:??