24.08.2017 г., 20:49 ч.

Ще чакам теб 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
367 0 0

Не беше толкова лош. Щастлива бях.
И сега се чудя, когато Април почука на вратата, ще влезеш ли с него? 
Не се безпокой, ключа все още е в теб. Пък и за теб винаги държа отключено. 
Ще се върнеш ли? Ще чакам пролетта. 
Ще чакам теб.

© Цвете Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??