5.08.2004 г., 15:18 ч.

Ще дойда 

  Поезия
941 0 1
Стоя сама във лепкавия мрак
и чакам онзи празен влак за твоя град,
където се усмихваш и в който,
знам, ти няма да ме викнеш...

Но аз ще дойда, искаш или не,
изпълнена със плам и с плачещо сърце,
защото знай - не, няма тук измама!
Със мене щом не си, и мен ме няма!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??