И в Ада да ме заведеш, ще дойда!
Ще вляза в огъня със теб,
за да повярваш, че не мога
без тебе да живея нито ден.
И този огън, ако изгори ме,
знам, че ще гориш със мен.
Ще бъдем като две искри,
попаднали на огъня във плен!
Където и да идеш, ще съм с теб!
Сам не ще гориш, и аз ще дойда,
за да усетиш любовта във мен.
Да знаеш, че без теб не мога!
© Антония Станчева Всички права запазени