28.06.2007 г., 16:21 ч.

ще дойдеш ти при мене 

  Поезия
736 0 0
Изпълнене със болка,
аз чакам сам сама
и мисля си за всичко,
което пропилях...

Младите години и безгрижния живот
аз прекарах в грижи и надежди за любов.
Жадувах аз за нея
но, уви, не я видях.

За мене тя бе мит,
но желание голямо,
заради което света ми е разбит
и е празно мойто тяло.

Сърцето ми изстина,
но една искра пламти,
че ще дойдеш ти при мене
и огънят ще загори...

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??