28 июн. 2007 г., 16:21

ще дойдеш ти при мене 

  Поэзия
737 0 0
Изпълнене със болка,
аз чакам сам сама
и мисля си за всичко,
което пропилях...

Младите години и безгрижния живот
аз прекарах в грижи и надежди за любов.
Жадувах аз за нея
но, уви, не я видях.

За мене тя бе мит,
но желание голямо,
заради което света ми е разбит
и е празно мойто тяло.

Сърцето ми изстина,
но една искра пламти,
че ще дойдеш ти при мене
и огънят ще загори...

© Камелия Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??