16.12.2007 г., 23:24 ч.

Ще е щастлива 

  Поезия » Любовна
479 0 4

Ще е щастлива...

За мен си моят идеал,
реалност или някаква измама,
но любовта ни Бог не е разбрал
и не бива да сме двама.

Ще е щастлива тази, дето ще е с тебе,
толкова си мил, добър и нежен,
сладко е с теб прекараното време,
погледът ти е надежда.

Ще е щастлива тази, дето ще целува
най-сладките устни на света,
щастлива ще е, щом ще те сънува,
а и наяве ще ти пие любовта.

Ще е щастлива тази, дето ще прегръщаш
и докосваш с нежните ръце
и винаги в нейната къща
ще грее слънце с ангелско сърце.

Ще е щастлива тази, дето ще обичаш
искрено с душата на дете,
таз, която с нежни думи ще наричаш
и ще притежава твоето сърце.

И дано
забравиш мене,
щом си тръгна в този час!
Ще е щастлива тази, дето ще е с тебе,
само жалко е, че няма да съм аз...!

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??