28.04.2018 г., 22:08 ч.

Ще е твърде късно 

  Поезия
375 0 1

Обичах те, чаках те,
липсваше ми всеки ден,
исках да те виждам,
исках да слушам твоя глас.

 

Но и това желяние си отмина,
отминаха си надеждите,
отминаха си мечтите,
отминаха си чувствата.

 

Колкото и да ме боли,
колкото и да ми липсват твоите очи,
ще те преживея.
Ще преживея теб и твоята усмивка,

 

ще преживея болката от тази липса,
ще продължа напред без да спирам,
ще продължа без дори да се обърна,
ще спре да ме боли,

 

ще спра да те чакам,
ще си тръгна ей така
без дори да кажа "чао".
Ще усетиш  че ти липсва нещо

 

но късно ще е вече знай,
отдавна ще съм си заминала,
отдавна ще съм в прегръдките на друг,
ще ти липсвам,

 

ще плачеш ,ще ме виждаш  щастлива  
но ще е късно . Ще искаш да съм твоя
ще ме молиш да се върна, но отдавна
Ще е твърде късно.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опитай да бягаш от клишетата и да пишеш за нещата, които чувстваш близо до самата теб. Така със сигурност ще добиеш още повече опит в писането. Успех!
Предложения
: ??:??