17.02.2009 г., 23:30 ч.

Ще (един от лошите ми стихове) 

  Поезия
553 0 2
 

Ще пиша вечно

- може би и  никога.

Докато сърцето бие,

пътят ми не спира.

 

Ще търся брод,

даже да умирам.

Сред хорска жлъч

доброта избирам.

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??