9.11.2008 г., 10:22 ч.

Ще го усетиш... топло и копнежно 

  Поезия » Любовна
1204 0 15

Нагазих сред житата... като самодива...

с  лудо грейнали от щастие... зеници...

Oткъснах мак... за теб да съм красива...

закичих го... в немирните къдрици...

Вятърът... за миг развя ги закачливо...

Слънцето с лъчи... страните ми погали...

На устните ми... рози нацъфтяха диви...

Внезапен порив... във сърцето ми запали...

Помолих слънцето... от мен да те целуне...

По вятъра... изпратих ти милувка нежна...

„Обичам те”... прошепнах го без думи...

в теб ще го усетиш... топло и копнежно...

© Вяра Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??