26.12.2007 г., 9:14 ч.

Ще живея докато си тук... 

  Поезия » Любовна
586 0 1

Ще живея докато си тук,

ще обичам само теб и никой друг,

ще целувам устните така,

както никой не го е правил досега,

ще те притискам аз до мен

до последната минута от последния си ден.

Не ще ни раздели дори смъртта,

след нея даже ще живее любовта -

като феникс възкръснала от пепелта,

избавена от всички болки тя...

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??