6.06.2015 г., 22:02 ч.

* * * Ще ме целуне... 

  Поезия
356 0 2

 

* * *

Ще ме целуне

залез несънуван...

И ще помръкне

стихналата вечер...

В нощта,

когато

в светлото се втурна,

копнея -

да ви светя отдалече.

© Донка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??