27.09.2015 г., 12:14 ч.

Ще ме искаш 

  Поезия » Любовна
548 0 2

Ще ме искаш

 

Идва моментът, бавно, но сигурно.

Часът в който отново ще извикаш името ми.

И сърцето ти ще разбере какво друго,

повече от истинско сърце е изгубило.

 

Ще копнееш за прегръдките ми.

Точно тези с които те обсипвах.

Като капки нежен дъжд, се стичаха

сълзите по лицето ми, ала ти просто

обърна поглед. Не ги избърса.

 

Ще ме искаш. До теб. Цялата.

И болката, която сега ми причиняваш,

Ще искаш да я вземеш обратно.

Ще разбереш, че си държал диамант.

А този диамант блести все повече и повече.

Заслепява те.

 

Ще искаш да чуваш гласа ми.

Да те буди, приспива и успокоява.

Ще искаш сърцето ми да пее за теб.

Като разпален огън да дойдеш.

Да дойдеш при мен, за да ме топлиш.

 

И ще търсиш закрила в мое лице.

Мислите за мен ще тежат. Защото

те ти казват и повтарят и потвърждават

какво направи. И искаш да изтриеш

това, което писа и каза. Но гумичка няма.

А ти ще искаш...

 

 

С.Н

 

© Северина Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Гумичка няма, но всеки греши. Дано грешката бъде осъзната! Поздрави!
  • Прекрасно..., много добре си го казала..., остави го да си иска - колкото си иска...!!!
Предложения
: ??:??