16.05.2007 г., 12:16 ч.

Ще ме обичаш 

  Поезия
496 0 6
Ще ме обичаш...
ако не днес - утре.
Повече от себе си дори.
Невъзможно ти изглежда?!
Почакай и ще се убедиш.

Ще ме обичаш...
така, както в непорочните
си мисли си мечтал.
Щастлив ще си -
на сигурно и тихо.

Ще ме обичаш...
ще търсиш пътища и
начини да ме намериш,
погледнеш, докоснеш
и пак да ме имаш.

Ще ме обичаш...
а аз ще обичам теб!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??