7.09.2016 г., 16:44 ч.

Ще можем ли? 

  Поезия » Друга
278 0 1

Къде сгрешихме с теб не знам,
нали си обещахме онова "Завинаги"?
Дали някой друг със теб ни раздели,
или беше разликата във годините....?

 

Не говоря за любов, въобще....
различна болка е тази.
Но едва ли някой ще ме разбере,
защо в сърцето ми ти спомените изостави....

 

Дали аз някъде със теб сгреших?
Сега дори не си говорим....
Или пък виновната си ти,
че за всички мои жестове към теб забрави....

 

Дано отново с теб се видим,
утре, догодина или някога случайно,
но не знам дали ще можем пак....
като преди, да се обичаме тайно....

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!Гледай напред !Живота учи най добре!До нови!
Предложения
: ??:??