3.09.2007 г., 9:47 ч.

Ще намерите ли част от мен? 

  Поезия
635 0 5
Пулсира времето във мен,
 със свойте тъжни листопади,
със залеза на мъртвия ми ден.
 Раздадох всички карти и колоди,
 и с тях раздадох част от мен.
 Опитах да се търся в тъмнината,
 захвърлих всяка карта и компас,
 но не намерих нищо, чакайки зората,
 да пробуди утрото във слънчев час.
 Пропилях безцелно всяка мисъл
 и знойни пътища не извървях,
 и търсих но не намерих смисъл,
за искра се мислех, но и в огън не горях.
 Пулсира времето във мен,
 със свойте тъжни листопади,
 със залеза на мъртвия ми ден,
 раздадох всички карти и колоди.
 Ще намерите ли част от мен?

© Живка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??