29.04.2006 г., 13:14 ч.

Ще обичам ли 

  Поезия
878 0 3

Ще обичам ли?

Празни клетви ти ми даде,
твърде дълго ме боля.
Всичко мое ти предаде,
другаде отнесе любовта.

На някъде пое във мрака,
срах ме беше да заспя,
да не би да дойде влакът
със изгарящата ти душа.

Стоя във ъгъла самотна,
чакам да изчезне пепелта,
но до днес се скитам непонятна,
ще обичам ли и след това?!

 

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??