18.06.2019 г., 16:34 ч.

Ще остана 

  Поезия
602 7 9

 

 

Във сърцето ти аз ще остана

и когато ме няма при теб...

Ще изгрявам със слънцето ранно.

Ще съм облак. И късче небе...

 

Песъчинка ще бъда в дланта ти,

топлината на август събрала.

Ще съм птица, политнала някъде.

Ще съм бряг. И море заблестяло.

 

Ще ме виждаш в звездите усмихнати,

в тишината, родена за двама…

Ще остана във тебе завинаги,

и когато при тебе ме няма...

 

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??