15.01.2008 г., 18:57 ч.

Ще остана под дъжда (песен) 

  Поезия
854 0 3

Ще остана под дъжда

Ще остана под дъжда, а ти ме гледай!
На някой висок етаж, през капките на прозореца - СТОЙ И ГЛЕДАЙ!
Как стоя си под дъжда и се усмихвам,
а той измива всяка ласка и целувка, оставена от тебе във падеж.
Стой и гледай!
Как водата стича се, където мокрите ти длани галеха с копнеж.

припев:
А колко искам да не зная.
А колко искам да забравя.
Но усещам!
И моля се дъжда да не спира да вали.
Само той да ми е верен.
Само от него нека ме боли.

Ще остана под дъжда ,а ти ме гледай!
На някой висок етаж, през капките на прозореца - СТОЙ И ГЛЕДАЙ!
Колко чиста съм сега и пременена.
Виж кожата, където други ще бележат с нова четка от галеж.
Стой и гледай!
Как водата стича се върху сърцето и гаси от тебе стар палеж.

припев: ...

© Гихйх Фхлкйхо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??