11.07.2007 г., 23:03 ч.

Ще пиша 

  Поезия
581 0 0

Ще пиша за себе си,

За глупавата си усмивка,

Зад която се крия, зададат

Ли ми Математически Въпрос...

 

Ще пиша за Синята Стая и другите

Стаи, в които винаги съм оставял

Частичка от себе си...

 

Ще пиша егоистично и самородно.

Така заслужавам.

Така заслужавате.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??