13.02.2015 г., 21:26 ч.

Ще победим 

  Поезия » Друга
535 1 0

ЩЕ ПОБЕДИМ

 

Силни сме - злобата ни не ще ни повали,

смели сме - винаги, защото сме единни.

Заедно сме и се подкрепяме един друг -

дори да ти тежи, проклетнице, приеми го!

Не си с нищо повече от нас, злобарке,

Откажи се от опитите си да ни вредиш –

нямаш нито нашия ум, нито интелект!

Държим един на друг и това те дразни, нали,

усойнице проклета? Но не си мисли,

че ще ни вгорчаваш живота със злоба!

Не ще ни зачеркнеш от лицето на земята,

не ти, змия коварна, а ние ще победим

и спокойни на този свят ще живеем –

ще се усмихваме, любовта си ще раздаваме,

а ти на топло во веки в ада ще гориш…

 

Гр. Хасково

12.02.2015 г./ 22:49 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??