2.12.2006 г., 12:27 ч.

Ще подпитвам 

  Поезия
660 0 7
Между другото.
Как е тя?
Кажете й че я обичам!
Едно сополиво време е навън.
Купих си пуловер.
Счупих колата.
Пак пропуших.
(Не й казвайте!)
Бях в планината.
Пуснах брада.
За 20-ти път гледах
“Пианото”.
(Защо го харесва?)
Боядисах тавана.
Никой не ме кани на гости.
Бях на концерт.
Предкласика.
(Ще завижда!)
Превеждах Есенин.
Пиша програми.
Направих си сайт.
(Ще каже че е грозен.)
Сготвих.
Вкусно.
Идва Коледа.
И бели стихове.
Кажете й, че я обичам!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??