12.12.2007 г., 8:56 ч.

Ще помня 

  Поезия
690 0 11

Дали усмивка скрил съм зад сълзи?

Дали сълза прикривам във усмивки?

Навярно, може би, когато

в безсилието се притискам.

 

Не мога да призная, че ще плача,

когато тръгнеш и прегърне те луната,

а зная - твоите очи сълзи ще ронят,

щом нейде се изгубя във мъглата.

 

Отново времето ще ни разделя,

като на вещицата грозната повеля.

Но знай – докрай ще помня онзи аромат,

на устните целуващи и топъл шоколад.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??