8.10.2008 г., 8:23 ч.

Ще прегърна нежно душата ти 

  Поезия » Любовна
765 0 11

Ще прегърна нежно душата ти

с воал коприна от любов,

ще докосвам влажни устните ти

със страст и порив нов!

 

С надежда нека се събуждаме

в деня единствен наш

и с вяра нека да пробуждаме,

което е в сърцата, в нас!

 

Ти нежно ми подай ръка

и дните нека са красиви!

До теб усмихната аз искам да вървя,

дори пътеките ни да са мокри и трънливи!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??