6.04.2008 г., 14:27 ч.

Ще продължа напред 

  Поезия » Любовна
689 0 1
Във всяка нощ на самотия
се питам къде си,
къде си, защо не си със мен?...
Сълзите веч не мога да скрия,
показват на всекиго те мъката по теб.
Преди не беше така, но явно дойде и краят,
краят на нашата любовна "игра"...
Знам, ще продължа напред,
знам, че мога!
Искам го, но го исках с теб...

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кристина, мисля, че има две строфи, над които трябва да поработиш още малко. Ето ги:
    "Сълзите веч` не мога да скрия,
    показват на всекиго е мъката по теб."
Предложения
: ??:??