15.12.2005 г., 20:06 ч.

Ще продължавам да те чакам 

  Поезия
901 0 3

 Протягам ръце,но къде си?...

отново илюзии празни.

Отдавна те няма...отиде си,

затова че те пуснах се мразя.

Няма кой сега да прегръщам,

само спомените още са живи...

и чрез тях често се връщам

във времето когато бяхме най-щастливи.

Но аз ще продължавам да те чакам

защото знам...ти си Жената!

Кой знае...може някой ден случайно

да те зърна някъде в тълпата.

© Владимир Божилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??