5.04.2011 г., 22:31 ч.

Ще се открием... 

  Поезия » Философска
712 0 10

Ще се открием в светове далечни,

на космоса във вечната пустиня,

ще ти прелея миг от мойта вечност

и в твоята безкрайност ще премина.

 

Родила съм се сякаш с гладки длани

и трябвало е теб да опозная,

за да се пъстрят, фино очертани,

ръцете ми с пророчества за рая....

 

Това, което днес си пожелаваш,

скъп ангел мой, с любов ти го желая!

© Кети Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??