Изтича ми бързо животът,
часовникът весело трака,
усмихвам се топло на себе си,
и гоня с усмивката мрака.
Дали съм щастлива не зная,
но щастие искам да давам,
и смело се боря с живота си,
да бъда добричка успявам.
Раздавам любов безрезервно,
и нищо не искам в замяна,
ще бъда надежда в зелено,
душата до край ще раздавам.
© Неземна Всички права запазени