18.01.2011 г., 12:45 ч.

Ще се сбъднем 

  Поезия
915 0 4

И ще се сбъднем

лятото

във пяната

на нашата единствена вълна,

събирана

от сълзи през годините...

 

Разплискани

на капки чисто щастие,

лъчите

ще пречупим във дъга...


И "обич"

ще се слее с "настояще"...

© Александра Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??