Jan 18, 2011, 12:45 PM

Ще се сбъднем 

  Poetry
819 0 4

И ще се сбъднем

лятото

във пяната

на нашата единствена вълна,

събирана

от сълзи през годините...

 

Разплискани

на капки чисто щастие,

лъчите

ще пречупим във дъга...


И "обич"

ще се слее с "настояще"...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??